واکنش سرمربی آبیها به اخراج دو بازیکن!

به گزارش “ورزش سه”، اخراج دو بازیکن استقلال خوزستان، محمد آبشک و محمود مطلقزاده، حواشی زیادی برای این تیم به همراه داشت. هواداران استقلال خوزستان پیش از شروع بازی و تا پایان دیدار، این دو بازیکن را تشویق کردند تا حمایت خود را از آنها نشان دهند.
ویدئو: 374813
امیر خلیفهاصل، سرمربی استقلال خوزستان، در نشست خبری پس از بازی به این موضوع واکنش نشان داد و گفت: “من به نظر هواداران احترام میگذارم و آنها سرمایه واقعی باشگاه هستند، اما نظم و انضباط خط قرمز من است.” او ادامه داد: “این دو بازیکن در اختیار کمیته انضباطی باشگاه هستند و هر تصمیمی درباره آنها گرفته شود به من ابلاغ خواهد شد و پس از آن من هم درباره آن تصمیم نظر خواهم داد.”
در غیاب آبشک و مطلقزاده، خلیفهاصل از حامد بحیرایی و ساویو روبرتو در خط میانی استفاده کرد. اما نبود این دو بازیکن با تجربه، به تیم فشار آورد و موجب شد که استقلال خوزستان مهرههای قابل توجهی روی نیمکت نداشته باشد. این شرایط برای خلیفهاصل و تیمش چالشبرانگیز خواهد بود.