اخبار ورزشی

همسر سابق موسیمانه؛ چاره‌ای نمانده، از استقلال به فیفا شکایت می‌کنیم!

مویرا تلاگاله، مدیر برنامه موسیمانه می گوید به دلیل پرداخت نشدن مطالبات موکلش از استقلال به فیفا شکایت خواهد کرد.

خبر ورزشی

به گزارش خبرورزشی، مویرا تلاگاله، همسر سابق پیتسو موسیمانه، سرمربی اهل آفریقای جنوبی، اعلام کرده است که قصد دارد به دلیل پرداخت نشدن مطالبات این مربی، از باشگاه استقلال تهران به فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) شکایت کند.

مویرا تلاگاله که مدیر برنامه‌های موسیمانه نیز محسوب می‌شود، در مصاحبه‌ای با رسانه‌های آفریقایی، با اشاره به اینکه استقلال هنوز بخش قابل توجهی از دستمزد موکلش را پرداخت نکرده است، گفت: “ما بسیار ناامید شده‌ایم. پیتسو به استقلال کمک کرد اما آنها به تعهدات مالی خود عمل نکردند.”

وی افزود: “ما بارها تلاش کردیم تا از طریق مذاکره با باشگاه استقلال به توافق برسیم، اما متاسفانه تلاش‌های ما بی‌نتیجه بوده است. به همین دلیل، چاره‌ای جز شکایت به فیفا نداریم.”

هنوز باشگاه استقلال به این خبر واکنش رسمی نشان نداده است. اما انتظار می‌رود که این شکایت، چالش جدیدی را برای این باشگاه ایرانی در عرصه بین‌المللی ایجاد کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا