اخبار ورزشی

هافبک ملوان فعلا رضایتنامه ندارد(عکس)

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، غلامرضا ثابت ایمانی که نیم فصل لیگ بیست و چهارم بحث های زیادی درباره پیوستنش به استقلال وجود داشت، در نهایت با قراردادی 1.5 ساله راهی ملوان شد و یکی از بازیکنان تاثیرگذار این تیم در نیم فصل دوم لقب گرفت.

این هافبک تکنیکی حالا در شرایطی که یک فصل دیگر از قراردادش با ملوان باقی مانده، با پیشنهادهایی از یکی دو تیم لیگ برتری مواجه شده ، اما برای پیوستن به تیم های دیگر نیاز به اخذ رضایتنامه از باشگاه شمالی دارد.

ثابت ایمانی در این رابطه با مدیران باشگاه ملوان و مازیار سرمربی تیم صحبت هایی انجام داده، اما انزلی‌‎چی ها مخالف جدایی او هستند و به همین خاطر در شروع مجدد تمرینات ملوان او هم حضور یافته و کارش را شروع کرده است.

این بازیکن 25 ساله فعلا به واسطه قرارداد خود در تمرینات ملوان حضور دارد، اما پرونده جدایی او همچنان باز است و باید دید موفق به دریافت رضایتنامه خواهد شد یا اینکه در لیگ بیست و پنجم هم برای قوهای انزلی به میدان خواهد رفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا