اخبار ورزشی

مربی جدید گل‌گهر معرفی شد (عکس)

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، وحید فاضلی چهارشنبه شب در نخستین جلسه تمرینی پیش‌فصل تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان که در ورزشگاه اختصاصی این باشگاه برگزار شد، حضور یافت و رسماً فعالیت خود را در جمع کادر فنی این تیم آغاز کرد.

حضور فاضلی در گل‌گهر یکی از تغییرات صورت‌گرفته در ترکیب دستیاران مهدی تارتار برای فصل جدید لیگ برتر است؛ این مربی که سابقه سرمربیگری در نساجی مازندران را دارد، در سال‌های اخیر در تیم‌های مختلفی از جمله تراکتور، نفت مسجدسلیمان، آلومینیوم اراک، پدیده مشهد، شمس‌آذر قزوین و هوادار فعالیت داشته و حالا راهی گل‌گهر شده است.

فاضلی همچنین طی پنج فصل گذشته همکاری مستمری با سید مهدی رحمتی در تیم‌های مختلف داشته که تصمیم گرفته این تجربه چندین ساله را در گل‌گهر سیرجان به کار ببرد.

با آغاز تمرینات پیش‌فصل و تغییرات صورت‌گرفته در کادر فنی، گل‌گهر سیرجان خود را برای حضوری قدرتمند در بیست‌وپنجمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران آماده می‌کند و فاضلی امیدوار است در کنار تارتار نتیجه شرایط خوبی را رقم بزنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا