اخبار ورزشی

ماشین دروازه‌بان لیگ یکی مقابل چشمش سوخت!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، تمرینات تیم داماش گیلان که برای مسابقات فصل جدید لیگ یک آماده می‌شود عصر دوشنبه 27 مرداد نیز ادامه پیدا کرد اما با یک حادثه عجیب همراه بود.

هنوز تمرین شاگردان علی نظرمحمدی شروع نشده بود که خودروی شخصی مانی عطایی‌فر دروازه‌بان داماش دچار آتش سوزی شد. ابتدا تصور می‌شد بتوان آن را مهار کرد ولی لحظه به لحظه به حریق افزوده شد و تلاش‌های بازیکنان و اعضای داماش برای خاموش کردن آن نتیجه نداد.

هر چند خوشبختانه نیروهای آتش نشانی خیلی سریع خود را به محل تمرین رساندند و آتش را به طور کامل مهار کردند اما خودروی مانی عطایی‌فر به طور گسترده دچار خسارت شد.

22177132217714

در طول مدت حادثه که دقایقی به طول انجامید، علی نظرمحمدی مدام از بازیکنان خود می‌خواست که از خودرو دور شوند. در این حادثه به هیچ بازیکن و شخص دیگری هیچگونه آسیبی وارد نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا