اخبار ورزشی

ضارب افشین پیروانی دستگیر شد (عکس)

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، دیدار پرسپوليس مقابل خیبر در شرایطی در دقایق پایانی با برتری شاگردان اسماعیل کارتال همراه شد که حواشی زیادی را به دنبال داشت و یکی از افراد منتسب به این باشگاه و مسعود عبدی به عنوان مالک آن، برخورد عجیبی با افشین پیروانی داشت.

افشین پیروانی مدیر تیم پرسپوليس در پایان بازی و در شلوغی نزدیک به رختکن با برخورد یکی از افراد حاضر مواجه شد و ضربه‌ای به وی وارد شد. این ماجرا حواشی زیادی را در پی داشت و در ادامه اعلان شد که این فرد از نزدیکان مالک باشگاه بوده و مشخص نشده به چه دلیلی این رفتار را صورت داده است.

با این حال باشگاه پرسپوليس با پیگیری و در ادامه شکایت از فرد خاطی در مراجع قضایی، حکم بازداشت وی را دریافت کرد.

اکنون در فاصله کمتر از ۲۴ ساعت بعد از این بازی، گفته می‌شود این فرد با حکم قضایی دستگیر شده و در بازداشت به سر می‌برد تا در خصوص اقدام زشت و دور از انتظار صورت گرفته مراحل قانونی را طی کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا