اخبار ورزشی

شوک به قهرمان: غیبت سه ماهه لوکاکو!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، لوکاکو در جریان پیروزی ۱-۲ ناپولی در دیدار دوستانه پیش‌ فصل مقابل المپیاکوس که پنجشنبه شب برگزار شد مصدوم شد. این اتفاق تنها کمی بیش از یک هفته مانده به دیدار افتتاحیه ناپولی در فصل ۲۶-۲۲۰۵ سری‌ آ برابر ساسولو رخ داد که قرار است شنبه همین هفته برگزار شود.

ناپولی از آن زمان تایید کرده که لوکاکو برای انجام آزمایش‌های پزشکی اعزام شده و امروز در بیانیه‌ای رسمی در وسایت این باشگاه، جزئیات کامل مصدومیت این بازیکن که از عوامل اصلی و کلیدی این تیم در کسب عنوان قهرمانی در فصل گذشته بود را اعلام کرده است.

در بیانیه ناپولی آمده است: «در پی مصدومیتی که این بازیکن در جریان دیدار برابر المپیاکوس به آن دچار شد، روملو لوکاکو تحت معاینات پزشکی در بیمارستان پینتا گرانده قرار گرفت که نشان داد او دچار مصدومیت شدید از ناحیه عضله رکتوس فموریس در ران پای چپش شده است. او روند درمانش را آغاز کرده است و مشاوره‌های جراحی را دریافت خواهد کرد.»

گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این مهاجم بلژیکی ممکن است تا ماه نوامبر از میادین دور باشد. در همین حال، گزارش‌های منتشرشده در صبح دوشنبه مدعی شدند که ناپولی ممکن است مجبور شود بار دیگر به بازار نقل‌ و انتقالات بازگردد تا یک مهاجم میانی جدید برای رقابت با لورنزو لوکا جذب کند.

نشریه کوریره دلو اسپورت خبر داده است که یوشوا زیرکزی از منچستریونایتد، ژان فیلیپ ماتتا از کریستال پالاس، آرتم دووبیک از رم و نیکولا کریستوویچ از لچه در میان گزینه‌های احتمالی قرار دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا