اخبار ورزشی

سه روز تا تکرار فولاد – پرسپولیس در تهران!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، کمتر از چهار ماه از اعلام خبر رسمی تیم‌داری پرسپولیس در فوتبال زنان می‌گذرد و حالا آن‌ها در نخستین گام، فاصله‌ای کوتاه با یک دستاورد تاریخی دارند. این تیم که در فاصله دو هفته مانده به شروع لیگ دسته اول زنان تشکیل و با استعدادیابی از دختران مستعد از سراسر ایران، فعالیتش را آغاز کرد؛ حالا در آستانه صعودی رؤیایی به لیگ برتر است.

شاگردان شادی رضایی که با شکست مقابل مهرگان فصل سختی را آغاز کردند، در ادامه با هفت پیروزی در مرحله گروهی، مقتدرانه به عنوان صدرنشین از گروه اول راهی پلی‌آف شدند. آن‌ها در این مرحله حریف سرسختی به نام فولاد را در پیش داشتند و درحالی که به عنوان مهمان به مصاف حریف خود رفتند، موفق شدند این تیم را در بازی رفت با سه گل از پیش بردارند و حالا در آستانه صعود به فینال باشند.

مصاف برگشت دو تیم همین دوشنبه (۱۵ بهمن) در ورزشگاه درفشی‌فر برگزار خواهد شد و با توجه به پیروزی قاطعانه سرخ‌ها در بازی رفت و همچنین بهره بردن از امتیاز میزبانی، احتمالا این تیم مسیر دشواری برای صعود به فینال نخواهد داشت. صعود زنان پرسپولیس از این مرحله به فینال به منزله صعود قطعی به رقابت‌های لیگ برتر زنان است که در فصل آتی هجدهمین دوره خود را پشت سر خواهد گذاشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا