اخبار ورزشی

سعید لطفی: از شکایت نکونام شوکه شدم/ منتظر تماس جواد برای دلجویی بودم

بازیکن اسبق استقلال گفت: ماجرایی که باعث شد نکونام از من شکایت کند مربوط به بیش از دو دهه پیش است و اصلاً انتظار نداشتم این موضوع زمینه ساز شکایت بشود.

خبر ورزشی

«سعید لطفی» بازیکن اسبق تیم ملی و باشگاه استقلال در گفتگو با خبرورزشی، پیرامون موضوع شکایت جواد نکونام از او به دلیل بازگو کردن موضوعی در رابطه با اتفاقات سال ۱۳۸۱ اظهار داشت: اگر می‌دانستم این موضوع و بیان کردنش تا این اندازه باعث ناراحتی جواد نکونام می‌شود هرگز آن را بیان نمی‌کردم. چون این موضوع بین من و مادرم سال‌ها قبل مطرح و در همان زمان هم دفن شده بود. آن روز که این حرف را زدم نمی‌دانم در چه حالی بودم. شاید تحت تاثیر اتفاقات خاص همان روزها قرار داشتم ولی به هر حال از دیدن ابلاغیه دادگاه برای ادای توضیحات درباره این موضوع از سوی جواد نکونام واقعاً شوکه شدم».

وی افزود: مطمئناً شاید بهتر بود موضوعی که مربوط به ۲۳ سال پیش می‌شود را بازگو نمی‌کردم ولی اتفاقاً وقتی این موضوع رسانه ای شد من برعکس اتفاقات امروز را انتظار داشتم و فکر می‌کردم شاید جواد نکونام بابت این قضیه به من زنگ بزند یا از در دلجویی وارد شود که البته چنین اتفاقی نیفتاد تا اینکه امروز ظهر پیامکی برایم آمد که باید به دادگاه بروم و اتفاقا با وکیل هم بروم.

شکایت جواد نکونام از سعید لطفی با موضوع تهدید به قتل!

بازیکن سال‌های گذشته استقلال ادامه داد: امروز که سالها از آن اتفاق تلخ گذشته هم من و هم نکونام هر دو ازدواج کردیم و تشکیل خانواده داده‌ایم و به نظرم پیگیری این قبیل داستان‌ها که مربوط به بیش از دو دهه پیش است نه مشکلی از من حل می‌کند و نه از جواد. همانطور که در همان مصاحبه هم گفتم خوشبختانه برخلاف آنچه ابتدا به نظر می‌رسید من توانستم بعد از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت فوتبالم را ادامه بدهم و اتفاقاً پیشرفت هم کردم. اما با این همه اگر نکونام تصمیم دارد این ماجرا را جلو ببرد هیچ مشکلی نیست و من هم برای توضیحات به دادگاه خواهم رفت اما قطعاً زیر و رو کردن ماجراهای مربوط به آن سال‌ها نه دردی از من دوا می‌کند نه از جواد.

یادآور می‌شود؛ طبق ابلاغیه صادر شده از دادگاه برای سعید لطفی این پیشکسوت فوتبال باید ظرف ۷ روز از زمان دریافت ابلاغیه(امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۴) همراه با یک وکیل در دادگاه شعبه ۹ فرهنگ و رسانه حضور پیدا کرده و در غیر این صورت قرار جلب برای او صادر خواهد شد. چرا که در پایان ابلاغیه آمده؛ «عدم حضور جلب است».

در همین رابطه بخوانید: لطفی: می‌خواستم نکونام را بکشم؛ او جانش را مدیون قسم مادرم است!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا