اخبار ورزشی

زارع: ملوان را قهرمان می‌دانم!

مازیار زارع حمله تندی به داور فینال جام حذفی داشت.

خبر ورزشی

به گزارش خبرورزشی، سرمربی ملوان پس از شکست تیمش در فینال جام حذفی مقابل استقلال در نشست خبری مسابقه پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود.

اظهارات مازیار زارع را در ادامه می‌خوانید:

/از مردم انزلی و گیلان بابت نتیجه عذرخواهی می‌کنم. تلاش خودمان را کردیم و من تیمم را قهرمان می‌دانم.

/به بچه‌ها بابت فصل خوبی که داشتند، تبریک می‌گویم. به قرعه وحشتناکی خوردیم و تا اینجا رسیدیم. امروز شاید فوتبال خیلی قشنگی نبود و دو تیم محتاط کار کردند. بازیکنان ملوان کار بزرگی کردند. آنها یک مُشت جوان ۱۸ یا ۱۹ ساله هستند که اجازه موقعیت‌سازی به استقلال ندادند.

/عوامل فوتبالی دوست نداشتند ملوان ببرد. چرا ملوان پیروز شود؟ تا در تهران بازی‌های آسیایی را برگزار کند و برای خیلی‌ها دردسر شود؟ شش کارشناس داوری درباره اخراج سهرابیان هم‌نظر بودند و یک نفر هم این صحنه را مشکوک ندانست.

ادامه دارد…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا