اخبار ورزشی

ذوب آهن ملی‌پوش ملوان را از آن خود می‌داند!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، با اعلام لیست اولیه بازیکنان دعوت شده به تیم ملی ایران برای دو بازی با امارات و ازبکستان در چهارچوب مسابقات نهایی صعود به جام جهانی ۲۰۲۶، نام بازیکن جوان ذوب‌آهن در بین بازیکنان حاضر در اردو دیده می‌شود.

باشگاه ذوب آهن در واکنش به دعوت دانیال ایری به تیم ملی که اکنون سرباز ملوان است نوشت:” دانیال ایری، مدافع مستعد تیم ذوب‌آهن اصفهان محصول آکادمی این باشگاه است و در ابتدا لیگ بیست و دوم توسط محمد ربیعی از تیم امید‌های ذوب‌آهن، به جمع بازیکنان بزرگسال راه یافت و اولین بازی خود را در هفته پنجم لیگ بیست و دوم مقابل استقلال خوزستان مورخ ۱۴۰۲/۰۶/۳۰ انجام داد. شاگردان محمد ربیعی آن مسابقه را با نتیجه ۲ بر ۱ با پیروزی پشت سر گذاشتند.

ایری که در نیم فصل اول لیگ جاری هم پیراهن ذوب‌آهن را بر تن می‌کرد و به یکی از مدافعان ثابت ربیعی تبدیل شده بود، به دلیل باگ‌های زیادی که در قوانین نقل و انتقالاتی وجود دارد و بدون انجام تشریفات معمول در روند نقل و انتقالاتی توسط باشگاه دیگر لیگ برتری، راهی ملوان بندرانزلی شد تا دوران سربازی خود را پشت سر بگذارد و پس از آن با توجه به قراردادی که بین او و باشگاه ذوب‌آهن جاری است، بار دیگر در جمع گاندوها قرار می‌گیرد.

برای دانیال ایری که محصول آکادمی باشگاه ذوب‌آهن است و با پیراهن این تیم طی دو فصل اخیر نمایش قابل قبولی در لیگ برتر ارائه داده، آرزوی موفقیت با پیراهن تیم ملی ایران داریم.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا