اخبار ورزشی

خودنمایی سحرخیزان قبل از شروع فصل

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، تیم فوتبال اورنبورگ که سعید سحرخیزان را در اختیار دارد و اخیرا هم محمد قربانی را از دست داده، در حضور این مهاجم ایرانی امروز یک دیدار تدارکاتی مقابل تورپدو مسکو برگزار کرد و به برتری رسید.

اورنبورگ که با توجه به تعطیلی سه ماهه لیگ برتر روسیه مسابقات تدارکاتی متوالی برگزار می‌کند، عصر امروز در دیداری دوستانه مقابل تورپدو مسکو رفت و با درخشش مهاجم ایرانی خود موفق به کسب پیروزی 3 بر 2 شد.

سعید سحرخیزان با نفوذ و موقعیت‌سازی در ثانیه 33 پایه‌گذار گل اول تیمش بود و در دقیقه 6 هم پاس گل دوم اورنبورگ را داد تا نقش کلیدی در برتری پر گل تیمش مقابل تورپدو مسکو داشته باشد.

سحرخیزان که در 17 مسابقه فصل جاری لیگ برتر روسیه 6 گل به ثمر رسانده و بهترین گلزن تیمش محسوب می‌شود، امیدوار است روند خوب خود را با شروع مجدد بازی‌های رسمی ادامه بدهد و عملکردش در دیدارهای تدارکاتی را دوباره تکرار کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا