اخبار ورزشی

یونایتد شانس جذب ستاره بارسا را رد کرد‍

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، قرارداد لواندوفسکی با بارسلونا در پایان فصل به اتمام می‌رسد و همه نشانه‌ها حاکی از این است که این قرارداد تمدید نخواهد شد. به این ترتیب، این مهاجم لهستانی از تاریخ ۳۰ ژوئن به‌ عنوان بازیکن آزاد می‌تواند باشگاه جدیدی را انتخاب کند. وضعیت او توجه چندین باشگاه اروپایی را جلب کرده، چرا که لواندوفسکی مایل است یک فصل دیگر در سطح بالای فوتبال بماند و سپس آخرین ماجراجویی‌اش را در یک لیگ سطح پایین‌تر آغاز کند.

منچستریونایتد یکی از باشگاه‌هایی بود که درباره وضعیت این مهاجم پرس‌وجو کرده بود اما این باشگاه انگلیسی تصمیم گرفته است هیچ‌گونه مذاکره‌ای را آغاز نکند و بر اساس تصمیم سر جیم راتکلیف، مالک این باشگاه، گزینه جذب گلزن بارسلونا را کاملاً منتفی دانسته است.

روزنامه انگلیسی میرر مدعی شده است که روبن آموریم احتمال جذب لواندوفسکی برای یک فصل را بررسی کرده بود چون همیشه از سبک بازی او خوشش می‌آمد. آموریم معتقد بود این بازیکن هنوز توانایی ارائه عملکرد مطلوب را دارد و در عین حال می‌تواند در رشد و آموزش مهاجمان جوان حاضر در ترکیب تیم نقش مؤثری ایفا کند. او این ایده را به باشگاه منتقل کرده و آن را به‌ عنوان گزینه‌ای جالب برای تابستان آینده مطرح کرده بود.

با این حال، مالک منچستریونایتد درها را کاملاً به روی این انتقال بست چون تمایلی به جذب بازیکنانی که در سال‌های پایانی دوران حرفه‌ای فوتبال‌شان هستند ندارد. او معتقد است بازگرداندن کریستیانو رونالدو پس از جدایی‌اش از یوونتوس اشتباه بود، همان‌طور که جذب ادینسون کاوانی نیز نتیجه چندانی در پی نداشت. راتکلیف سرمایه‌گذاری زیادی برای بازسازی خط حمله انجام داده و با جذب بازیکنانی مانند بنجامین ششکو، ماتئوس کنیا و برایان امبوئمو، تاکید دارد که سیاست این باشگاه باید معطوف به فوتبالیست‌های جوان و با آینده روشن باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا