اخبار ورزشی

یایسل: به جای فکر به النصر می‌خواهم خوب بخوابم

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، ماتیاس یایسل، سرمربی آلمانی الاهلی، پس از پیروزی پرگل تیمش برابر القادسیه در نیمه‌نهایی سوپرجام عربستان در هنگ‌کنگ، از عملکرد بازیکنانش ابراز رضایت کرد و گفت که انسجام میان عناصر تیم به خوبی در این مسابقه نمایان شد. او تأکید کرد که گل زودهنگامی که القادسیه در دقیقه هشتم به ثمر رساند، به‌جای آنکه تیمش را تحت فشار بگذارد، به یک نقطه عطف تبدیل شد و انگیزه بازیکنان را برای ارائه نمایشی بهتر دوچندان کرد.

یایسل در نشست خبری پس از بازی گفت: «عملکرد عالی داشتیم. دریافت گل زودهنگام باعث شد بازیکنانم با تمرکز و دقت بیشتری ادامه دهند و همین موضوع باعث شد که کنترل کامل مسابقه را به دست بگیریم. هماهنگی بازیکنان خیلی واضح بود و همین عامل کلیدی در این برد بزرگ به شمار می‌رود.»

او همچنین افزود: «این تنها شروع کار ماست. می‌خواهیم کارها را بهبود ببخشیم، بازی را به‌طور کامل آنالیز کنیم و در جلسه‌های فنی نکات دقیق را به بازیکنان انتقال بدهم، هرچند اکنون ترجیح می‌دهم در مورد آینده صحبت نکنم.»

سرمربی الاهلی با اشاره به اهداف تیمش در فصل جدید گفت: «ما به دنبال رقابت برای کسب جام‌ها هستیم. اهداف ما زیاد است و اشتیاق زیادی داریم، اما در عین حال واقع‌بین هستم و کار را مرحله به مرحله پیش می‌برم. این نخستین بازی رسمی ما بود و گام دوم در انتظارمان است.» او تأکید کرد که هدف اصلی تیم، رسیدن به قهرمانی سوپرجام است، هرچند باید در فینال مقابل النصر آماده‌ترین نمایش خود را ارائه کنند.

یایسل همچنین درباره شرایط خاص رقابت‌ها و برتری نسبی النصر به خاطر داشتن یک روز استراحت بیشتر گفت: «این برنامه‌ریزی مسابقات است و ما باید خودمان را با آن وفق بدهیم. نهایت تلاشمان را خواهیم کرد تا این موضوع روی عملکردمان تأثیر منفی نگذارد.»

وی در ادامه صحبت‌هایش افزود: «هدف ما کسب جام است و قطعاً در نظر داریم که النصر در این تابستان خریدهای بزرگی انجام داده است. حالا استراحت می‌کنیم، من هم خواب راحتی خواهم داشت و سپس صفحه فینال را باز می‌کنیم.»

او در پایان به حضور الاهلی در این رقابت‌ها در هنگ‌کنگ اشاره کرد و گفت: «دعوت برای شرکت در سوپرجام ما را خوشحال کرد. همیشه دوست داریم مقابل هواداران بازی کنیم، امروز جمعیت کم بود اما ورزشگاه فوق‌العاده‌ای داشتیم. حالا باید استراحت کنیم، من هم خواب راحتی داشته باشم و سپس برای فینال آماده شویم.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا