اخبار ورزشی

گریزمان در متروپولیتانو هو شد!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، این هفته‌ها برای آنتوان گریزمان به‌عنوان بازیکن اتلتیکو مادرید چندان خوب نبوده‌اند و در بازی مقابل بارسلونا هم وضعیت تغییر چندانی نکرد. ستاره فرانسوی بار دیگر در برابر بارسا از ابتدا در ترکیب قرار گرفت و زوج خط حمله را با خولیان آلوارز تشکیل داد، اما بازی را به پایان نرساند و در دقیقه ۸۰ جای خود را به ریکلمه داد.

2167757

در زمانی که تیمش بیش از هر چیز به گل نیاز داشت، چولو سیمئونه تصمیم گرفت گریزمان را بیرون بکشد؛ تصمیمی که نظرات متفاوتی را باعث شده است و مخالفانی داشت. وقتی او به سمت خط کنار زمین رفت، ترکیبی از تشویق و سوت از سکوها شنید که نتیجه عملکرد اخیرش بود.

واقعیت این است که این ستاره فرانسوی از بازی رفت مقابل بارسلونا در مونتجوئیک دیگر گلی به ثمر نرسانده و در بازی‌های اخیرش بسیار از فرم خوب گلزنی دور بوده است. حالا، با آینده‌ای نامشخص، علی‌رغم اینکه یک سال دیگر از قراردادش باقی مانده، در هفته‌های آینده باید وضعیتش را در باشگاهی ارزیابی کند اما، هر چه پیش آید، او یک اسطوره باقی خواهد ماند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا