اخبار ورزشی

گران‌ترین تکل دنیا در دوئل یامال-دوئه (عکس)

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، نیمه نخست دیدار همیشه جذاب و نفس گیر اسپانیا و فرانسه در چارچوب مرحله نیمه نهایی لیگ ملت های اروپا با برتری ۲-۰ شاگردان لوئیس دلا فونته به پایان رسید و تا این لحظه ماتادورها رقیب کریستیانو رونالدو و یارانش در فینال خواهند بود.

عملکرد چشم نواز بازیکنان اسپانیا در اواسط نیمه نخست باعث شد تا نیکو ویلیامز و میکل‌مرینو در عرض تنها سه دقیقه دروازه مایک مانیان را باز کنند تا مزد برتری خود در نیمه اول را به بهترین شکل بگیرند.

یکی از نکات جالب توجه این نیمه اما در دقیقه ۳۳ و با درگیری دو استعداد زیر ۲۰ سال حال حاضر فوتبال دنبال یعنی لامین یامال و دزیره دوئه شکل گرفت.

219581521958132195814

جایی که فرانسوی‌ها با طراحی یک ضدحمله عالی در آستانه رسیدن به محوطه جریمه اسپانیا توسط دوئه بودند اما تکل بلند یامال از پشت باعث سرنگون شدن مهاجم جوان پی‌اس‌جی شد تا داور بلافاصله سوت خود را به صدا دربیاورد و مهاجم ۱۷ ساله اسپانیا را با کارت زرد جریمه کند.

گفتنی است یامال و دوئه در فصلی که گذشت بهترین عملکرد دوران حرفه‌ای خود را پشت‌سر گذاشتند. فصلی که یامال موفق به ثبت ۹ گل و سیزده پاس گل در آن شد و همچنین دوئه نیز با ثبت ۱۵ گل و ۹ پاس در ۵۰ مسابقه توانست با پیراهن پی‌اس‌جی به قهرمانی سه گانه برسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا