اخبار ورزشی

کونته خیال ایتالیایی‌ها را راحت کرد

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، کونته پیش از شکست روز پنجشنبه برابر منچسترسیتی در نشست خبری سرنخی ظریف درباره نیتش برای ماندن در ناپولی دست‌کم برای یک سال دیگر داد و گفت: «این سال دوم است، سپس سال سومی هم خواهد بود.»

این جملات که از اسکای اسپورت منتشر شد، پیش از بازی لیگ قهرمانان مطرح شد  و رسانه‌های ایتالیایی امروز به صورت جدی به این موضوع اشاره کردند که بسیاری از رسانه‌ها متوجه این سرنخ نشده‌اند. هرچند قرارداد کونته با ناپولی تا سال ۲۰۲۸ اعتبار دارد اما روشن است که او قصد دارد فارغ از نتایج این فصل، به کارش در ناپل ادامه دهد.

این سخنان اهمیت زیادی دارد و بار دیگر بر حس تداوم و ثباتی که در ناپل شکل گرفته است، تاکید می‌کند. اورلیو دی‌ لورنتیس، رییس این باشگاه، در سال‌های اخیر تصمیمات درستی گرفته است و ناپولی سرانجام خودش را دوباره در صف اول فوتبال ایتالیا می‌بیند. قهرمانی فصل گذشته در سری آ نتیجه‌ای بزرگ بود و حالا این سرمربی فقط به دنبال ساختن بر پایه آن موفقیت و نگاه به آینده است.

شکست پنجشنبه برابر منچسترسیتی ناامیدکننده بود و اخراج جووانی دی لورنزو نیز شرایط را بدتر کرد. با این حال، فرمت جدید لیگ قهرمانان به تیم کونته فرصت‌های بیشتری خواهد داد تا نشان دهد می‌تواند با بهترین تیم‌ها رقابت کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا