اخبار ورزشی

کومو با سه میلیون یورو کاپیتان اسپانیا را می‌خرد!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، موراتا نزدیک به دو ماه پیش با کومو بر سر شرایط شخصی به توافق رسیده بود اما از عدم پیشرفت در روند بازگشتش به رقابت‌های سری‌ آ ایتالیا به‌ شدت ناامید شده و بارها از این موضوع ابراز ناراحتی است.

مشکل اصلی به انتقال قرضی او به گالاتاسرای در ژانویه بازمی‌گردد که با پرداخت شش میلیون یورو انجام شد و بند خرید اجباری به ارزش هشت میلیون یورو برای ژانویه ۲۰۲۶ نیز در این قرارداد گنجانده شده است. حالا این باشگاه ترکیه‌ای برای فسخ این توافق و بازگرداندن او به میلان (تا سپس بتواند راهی کومو شود)، درخواست مبلغ قابل‌ توجهی کرده است.

کالچومرکاتو مدعی شده است که پیشرفت در این انتقال می‌تواند زمانی حاصل شود که کومو برای پرداخت جریمه فسخ با میلان همکاری کند. میروان سوارسو، رییس باشگاه کومو، پیشنهاد داده است که سه میلیون یورو از این مبلغ را پرداخت کند. با این پیشنهاد، پرداختی میلان به گالاتاسرای به حدود پنج تا شش میلیون یورو کاهش می‌یابد و به این ترتیب، هر سه طرف ماجرا از این نتیجه راضی خواهند بود.

سسک فابرگاس، سرمربی کومو، مشتاق همکاری با آلوارو موراتا است که در ماه اکتبر ۳۳ ساله می‌شود و تجربه ارزشمندی به ترکیبی عمدتاً جوان وارد خواهد کرد. گفتنی است که میلان در جولای ۲۰۲۴ موراتا را با مبلغ ۱۳ میلیون یورو از اتلتیکو مادرید به خدمت گرفته بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا