کلینشیت استقلال مدیون جوان درازکش!

به گزارش ورزش سه، اسماعیل قلیزاده وینگر جوان استقلال حدود 20 دقیقه فرصت بازی پیدا کرد تا در سمت چپ خط حمله این تیم قرار بگیرد و بعد از اخراج علیرضا کوشکی با دوندگی بالا علاوه بر فعال نگه داشتن خط حمله با بازگشت به عقب هم تیمش را در فاز دفاعی کمک کند اما تاثیرگذاری او در جایی اتفاق افتاد که هیچکس حتی خودش هم فکر نمیکرد که به این شکل دروازه تیمش را بسته نگه دارد!
روی ضربه آزادی که چسبیده به محوطه استقلال اعلام شد حبیب فرعباسی دیوار دفاعی تیمش را بست و اسماعیل قلیزاده پشت دیوار دفاعی دراز کشید، تا همین لحظه هم او فکرش را نمیکرد که توپ با برخورد به بدنش به کرنر خواهد رفت و از یک موقعیت جدی جلوگیری خواهد کرد.
شوت بازیکن الوحدات به شکل دقیقی از زیر دیوار دفاعی عبور کرد و این مدل شوتها با توجه به دید محدود دروازهبان مهار را برای آنها سخت میکرد و اگر اسماعیل قلیزاده در آن موقعیت حضور نداشت احتمال این وجود داشت که کلینشیت حبیب خراب شود و دروازه استقلال باز شود و حتی مسابقه سختتر شود. این تصویر جالب را امیرحسین خیرخواه عکاس ورزش سه ثبت کرده است.
قلیزاده در حدود بیست دقیقهای که در زمین حضور داشت تاثیرگذار بود و بارها با انتقال توپ از فاز دفاعی به حمله موثر بود اما در ارسال پاسهای آخر یا مسیر صحیح برای حرکت تصمیم های مناسبی نگرفت و موقعیت ها به گل ختم نشد.