اخبار ورزشی

کاوه رضایی یک امضا تا ادامه با پیراهن طلایی

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، کاوه رضایی مهاجم باتجربه سپاهان که بحث حضور دوباره‌اش در لیگ بلژیک داغ شده بود و گفته می‌شد بار دیگر موردتوجه شارلوا قرار گرفته است، ترجیح داد مذاکرات را با طلایی‌پوشان برای ادامه همکاری دنبال کند و ساعاتی پیش دور جدید مذاکرات طرفین به پایان رسید.

کاوه رضایی  که سابقه حضور در استقلال را نیز در کارنامه دارد، با توجه به همکاری با یحیی گل محمدی موردتوجه این مربی برای حضور در فولاد خوزستان نیز قرار داشت و پیش از این نیز مذاکراتی شفاهی بین طرفین صورت گرفته بود اما به نظر می‌رسد روند مذاکرات با سپاهان باعث شده تا او به ادامه کار در نقش جهان و پوشیدن دوباره پیراهن طلایی‌پوشان تمایل بیشتری داشته باشد.

حضور محرم نویدکیا نیز تاثیر زیادی در این تصمیم کاوه رضایی داشته و سرمربی محبوب طلایی‌پوشان که به حفظ چهره‌های قدیمی و تاثیرگذار تیم تاکید داشته، باید دید در فصل آینده چه برنامه ای برای بکارگیری از کاوه رضایی در صورت توافق نهایی طرفین خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا