اخبار ورزشی

ژابی بی‌معرفت است چون نگفت به رئال می‌رود!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، بازگشت رئال اویدو به سطح اول فوتبال اسپانیا و پس از دیدار با ویارئال در لا سرامیکا، به این معنا است که اولین بازی آنها در این دوران جدید در ورزشگاه کارلوس تارتیه برابر رئال مادرید خواهد بود. این دیدار روز یکشنبه هفته آینده از ساعت ۲۱:۳۰ شب به وقت محلی برگزار می‌شود.

یکی از اصلی‌ترین چهره‌های این تقابل کسی نیست جز سانتی کازورلای خستگی‌ناپذیر که در ۴۰ سالگی همچنان در سطح بالا بازی می‌کند. این بازیکن در برنامه اِل لارگوئرو حاضر شد تا درباره آن دیدار صحبت کند، بگوید که تا آستانه امضای قرارداد با رئال مادرید پیش رفته بود و یادآور شود که رابطه خوبی با ژابی آلونسو از دوران حضور در تیم ملی اسپانیا دارد.

او درباره این بازی اظهار داشت: «این دیدار چیزهای زیادی برای من معنا دارد. ویدیوهای زیادی در شبکه‌های اجتماعی از سال‌های گذشته می‌بینم که ما مقابل رئال مادرید بازی می‌کردیم. وقتی بارسا یا اتلتیکو می‌آیند… همیشه رویارویی با آنها جذاب است. برای چند سال تماس‌هایی داشتم تا به رئال مادرید بروم.

این باشگاه واقعا برای من شگفت‌انگیز است، آنها باشگاه بهترین در تاریخ هستند اما برخی چیزها بسته به شرایط رخ می‌دهند یا رخ نمی‌دهند. خاطره‌ای خاص برابر رئال مادرید؟ گل با مالاگا در برنابئو و سپس یکی هم که در لا سرامیکا زدم، بازی‌های خاصی هستند که در ذهن می‌مانند.»

او درباره دیدار دوباره با ژابی آلونسو گفت: «تنها چیزی که می‌خواهم این است که تیمم برنده شود و من هم بتوانم مشارکت داشته باشم. اخیراً با او صحبت کردم چون یک تماس تصویری داشتیم، زمانی که هنوز سرمربی لورکوزن بود. او برای من الگو است و قرار است یک مربی بزرگ شود، همان‌طور که حالا هم نشان داده است.

در تماس تصویری درباره رئال مادرید صحبت کردیم اما این دوست بی‌معرفت هیچ چیزی نگفت. من هم نمی‌توانستم همه چیز را رو کنم اما ژابی همیشه از این موقعیت‌ها خیلی خوب بیرون می‌آید. زوج ما در یورو ۲۰۰۸ بازیکنانی بودیم که از روی نیمکت به زمین می‌آمدیم. برای من او الگو بود چون بازیکنی تثبیت‌ شده به شمار می‌رفت. خیلی به من کمک کرد و بازی کنار او یک افتخار بود.»

کازورلا در پایان اضافه کرد: «انتظار یک بازی بسیار سخت برابر رئال مادرید را داریم. آنها در همه مناطق و همه پست‌ها بازیکنان تاثیرگذار دارند. ما با هواداران‌مان هستیم، باید قدرتمند ظاهر شویم و بازی سختی را برابر تیمی مثل رئال مادرید رقم بزنیم. ژابی آلونسو همیشه هم‌تیمی درخشانی برای من بوده و به عنوان مربی هم به من نشان داده که قرار است یکی از بهترین‌های دنیا شود. برایش بهترین‌ها را آرزو می‌کنم چون فوق‌العاده است.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا