اخبار ورزشی

چپ‌پای مدنظر یحیی لباس فولاد پوشید (عکس)

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، تمرینات فولاد خوزستان از روز سه‌شنبه زیر نظر یحیی گل‌محمدی آغاز شده که تمام مهره‌های جدید هم در آن حضور پیدا کردند و سید ابوالفضل رزاق‌پور نیز که مدت‌ها بحث حضورش در این تیم بود، لباس قرمزپوشان اهوازی را تن کرد تا آماده شروع فصل جدید شود.

ابوالفضل رزاق‌پور که در دو پنجره تابستانی و زمستانی قبلی مدنظر گل‌محمدی بود ولی به علت عدم صدور رضایت‌نامه نتوانست از گل‌گهر سیرجان راهی فولاد شود، حالا با انتقالی بدون دردسر شاگرد یحیی شد و در اهواز حضور پیدا کرد تا در تمرین باشگاه جدیدش شرکت کند.

این مدافع چپ‌پا که تجربه چهار سال حضور در تبریز و بازی برای تراکتور را در کارنامه دارد و برای تیم‌هایی مثل پیکان، ماشین‌سازی و … نیز به میدان رفته، پس از دو فصل حضور در گل‌گهر سیرجان راهی فولاد خوزستان شده تا روزهای بهتری همراه با گل‌محمدی سپری کند.

رزاق‌پور که در دو فصل اخیر جزو بهترین پاسورهای لیگ برتر بود و سال گذشته 6 پاس گل برای تیمش داد و یک گل به ثمر رساند، امیدوار است سال درخشانی همراه با فولاد خوزستان سپری کند و بیش از قبل بدرخشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا