چلسی ۲-۱ پالمیراس: صعود به لطف اشتباه حریف!

به گزارش “ورزش سه”، چلسی صبح امروز به وقت ایران در دومین دیدار از مرحله یک چهارم نهایی رقابتهای جام جهانی باشگاهها روبروی پالمیراس به میدان رفت و موفق شد با نتیجه ۱-۲ برابر این تیم به پیروزی برسد و به جمع چهار تیم برتر این مسابقات صعود کند.
ویدئو: 379835
چلسی در نیمه اول تیم برتر میدان بود و مالکیت توپ را در اختیار داشت اما پالمیراس هم فرصتهایی را روی دروازه این تیم خلق کرد. با این حال در دقیقه ۱۶ بود که کول پالمر بار دیگر برای آبیهای لندن درخشان ظاهر شد و موفق شد گل اول تیمش و این بازی را وارد دروازه حریف کند و نیمه اول با پیروزی آبیهای لندن به پایان رسید.
ویدئو: 379831
شرایط در نیمه دوم متفاوت پیش رفت و پالمیراس توانست برتری قاطع چلسی در نیمه اول را تا حدی از بین ببرد و مالکیت توپ و میدان بین دو تیم تقسیم شد و همین باعث شد که در فاصله تنها هشت دقیقه پس از شروع نیمه دوم، پالمیراس با درخشش استوائو که قرار است به زودی پیراهن چلسی را هم به تن کند به گل برسد و بازی را به تساوی بکشاند.
ویدئو: 379833
هر دو تیم در ادامه نیمه دوم موقعیتهایی برای گلزنی داشتند اما نتوانستند از آن استفاده کنند و در حالی که بسیاری منتظر کشیده شدن بازی به وقت اضافه بودند، همه چیز روی یک ضربه کرنر تغییر کرد.
ضربه کرنر به صورت کوتاه ارسال شد و توپ به مادوئکه رسید. این بازیکن در تلاش بود که سانتری روی دروازه پالمیراس انجام دهد اما توپ به آگوستین گیای برخورد کرد و دروازهبان نتوانست مانع از ورود آن به دروازه شود و بازی در فاصله هفت دقیقه به پایان وقت قانونی ۱-۲ به سود چلسی شد.
ویدئو: 379834
بازیکنان پالمیراس در ادامه تلاش زیادی برای جبران این گل خورده و به تساوی کشیدن دوباره این دیدار کردند که موفقیتآمیز نبود و به این ترتیب چلسی موفق شد پس از فلومیننزه به دومین تیم صعود کننده به مرحله نیمه نهایی این مسابقات تبدیل شود.