اخبار ورزشی

پدیده پارسال ایران در لیگ ملت‌ها به چادرملو پیوست

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، نقل و انتقالات والیبال ایران هر چند کم رونق، ادامه دارد و هر از چندگاهی یکی از تیم‌های حاضر در لیگ برتر والیبال ایران، دست به یک خرید خیلی خوب می‌زند که این بار قرعه به نام چادر ملو اردکان افتاد که یک بازیکن با کیفیت جذب کند.

با نظر علیرضا طلوع‌کیان، علیرضا مصلح آبادی بازیکن پیشین تیم پیکان تهران که در پست سرعتی‌زن بازی می‌کند، به تیم والیبال چادرملو اردکان پیوست.این بازیکن بلند قامت چندی پیش همراه با تیم ملی «ب» والیبال کشورمان به عنوان قهرمانی مسابقات کاوا رسیده بود.

مصلح آبادی در پست دفاع وسط بازی می‌کند و به زودی به تمرینات تیم والیبال چادرملو اردکان ملحق خواهد شد. او یکی از پدیده‌های ایران در لیگ ملت‌های والیبال در فصل 2024 بود که در این فصل به اردوی تیم ملی برای قهرمانی جهان دعوت نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا