اخبار ورزشی

پدر یامال: رئالی هستم اما بارسا ما را تأمین می‌کند!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، اعتراف پدر لامین یامال به طرفدار رئال مادرید بودن بعد از برگزاری ال‌کلاسیکوی فینال جام حذفی، به یکی از حواشی جالب توجه قهرمانی بارسلونا  در جام حذفی تبدیل شد است. به خصوص زمانی که پسرش در این مسابقه تعیین کننده بود و تیم بلوگرانا قهرمان این رقابت‌ها شد.

با این حال منیر نصراوی موضع خود را در مورد این موضوع پس از پایان مسابقه روشن کرد. پدر یامال در این خصوص در گفت‌وگو با مارکا اظهار داشت: “حتی اگر رئالی بوده باشم، برایم مهم نیست! چرا که باشگاه بارسلونا  ما را تأمین می‌کند. پسرم، تو بهترین بازیکن جهان خواهی شد.”

منیر نصراوی در این مصاحبه همچنین خواستار تمجید از پسرش شد و گفت: وقتی لامینه به دنیا آمد، در همان ثانیه اولی که او را بغل کردم، به او گفتم تو بهترین بازیکن جهان خواهی شد.

پیشگویی که برای ستایش یکی از بهترین بازیکنان جهان در سن 17 سالگی به خوبی به او کمک کرده است.

این در حالی است که یامال در ال‌کلاسیکوی شب گذشته یکی از بهترین بازیکنان زمین بود و توانست پاس گل‌های سرنوشت‌ساز اول و دوم تیمش را برای فران تورس و پدری فراهم سازد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا