اخبار ورزشی

وقتی ستاره پرسپولیسی برای اولین بار با استقلال در آزادی دیده شد+ عکس

اگرچه احمدرضا عابدزاده حالا محبوبیتی فراوان میان هواداران پرسپولیس دارد اما زمانی جزو محبوب‌ترین چهره‌ها میان طرفداران استقلال بود.

خبر ورزشی

به گزارش خبر ورزشی، احمدرضا عابدزاده دروازه‌بان فراموش نشدنی فوتبال ایران سابقه حضور در هر دو تیم استقلال و پرسپولیس را دارد.

این سنگربان تاریخساز اوایل فروردین سال ۱۳۶۹ به استقلال پیوست و اردیبهشت همان سال در مرحله نیمه نهایی اولین دوره لیگ قدس برای آبی پوشان به میدان رفت. این عکس در واقع اولین قابی است که احمدرضا را در معیت استقلالی‌ها درون ورزشگاه آزادی نشان می‌دهد. جدال برگشت مقابل ملوان که با چهار گل به نفع استقلالی‌ها تمام شد و آنها به لطف همان پیروزی راهی فینال شدند تا خرداد سال ۶۹ پرسپولیس را هم ببرند و قهرمان ایران شوند.

در مورد نفرات حاضر در این عکس احتیاج به هیچ توضیحی نیست چون همه آنها شناخته شده هستند. در تصویر فوق رضا احدی عزیز را هم می‌بینید (نفر اول نشسته از سمت راست) که حالا نزدیک به ۹ سال است که متاسفانه دیگر در جمع ما نیست.

روح شاد و یادش گرامی

چهره عجیب احمدرضا عابدزاده! + عکس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا