اخبار ورزشی

همه منتظر گلزنی مسی و سوارز بودیم

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، اینترمیامی نیمه شب گذشته به وقت ایران در چارچوب دیدارهای لیگ فوتبال آمریکا روبروی نیویورک رد بولز به میدان رفت و موفق شد با نتیجه ۱-۴ برابر این تیم به پیروزی برسد و سه امتیاز ارزشمند را از این بازی و پس از سه شکست متوالی به دست آورد.

ماسکرانو پس از پیروزی تیمش برابر نیویورک ردبولز بر اهمیت این نتیجه تأکید کرد. او در نشست خبری پس از پایان این بازی در ورزشگاه چِیس با اشاره به فشار بدنی بالای مسابقه، این پیروزی را تقویت روحی مهمی برای تیم دانست.

ماسکرانو گفت: «این بازی از نظر فیزیکی بسیار سنگین بود. ما به چنین مسابقه‌ای نیاز داشتیم. مهم بود که دوباره حس خوبی به تیم بازگردد. در نیمه اول در مقابل دروازه کاملاً دقیق و موثر ظاهر شدیم، چیزی که در بازی‌های اخیر از آن بی‌بهره بودیم. در نیمه دوم تلاش کردیم مالکیت توپ را بیشتر در اختیار بگیریم و کمتر مستقیم بازی کنیم. در دقایق پایانی نیمه اول، کنترل بازی را از دست دادیم و نمی‌خواستیم این فرصت را به حریف بدهیم تا ریتم بازی را در دست بگیرد.»

سرمربی اینترمیانی همچنین در مورد گلزنی سوارز و مسی که پس از یک دوره دوری از گلزنی به ثمر رسید اظهار داشت: «برای آنها خیلی خوشحالیم. مهاجمان با گل زدن زنده‌ هستند، با اعتماد به‌‌نفس‌شان بازی می‌کنند و امیدواریم این لحظه نقطه‌ شروعی برای ساختن روندی مثبت باشد.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا