اخبار ورزشی

هایجک کونته از میلان: ستاره یونایتد در ناپولی

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”،  رسانه‌های ایتالیایی مدعی شده‌اند که هویلوند ممکن است بار دیگر در کنار اسکات مک‌ تومینای قرار گیرد، چرا که ناپولی قصد دارد انتقال او به میلان را بر هم بزند و به دنبال هایجک کردن این بازیکن از روسونری است.

آنتونیو کونته روی روملو لوکاکو برای دفاع از عنوان قهرمانی ناپولی حساب باز کرده بود اما این برنامه با مصدومیت این مهاجم بلژیکی در دیدار پیش‌ فصل برابر المپیاکوس خراب شد. این آسیب‌ دیدگی از ناحیه ران او را حدود سه ماه از میادین دور خواهد کرد و ناپولی را وادار به جستجوی جانشینی مطمئن کرده است.

ناپولی اوایل تابستان هم این مهاجم دانمارکی را مدنظر داشت اما پس از توافق بر سر انتقال قرضی لورنزو لوکا از اودینزه با بند خرید اجباری ۳۵ میلیون یورویی، از جذب او صرف‌ نظر کرد. اما مصدومیت لوکاکو شرایط را به‌ طور جدی تغییر داده و هویلوند دوباره در اولویت‌های کونته قرار گرفته است.

کوریره دلو اسپورت خبر داده که منچستریونایتد آماده است تا این مهاجم ۲۲ ساله را به صورت قرضی با مبلغی اولیه بین پنج تا شش میلیون یورو و گزینه خریدی در محدوده ۳۵ تا ۴۰ میلیون یورو واگذار کند. با این حال، ناپولی تنها باشگاه خواهان او نیست. ایگلی تاره، مدیر ورزشی میلان، در گفتگو با اسپورت‌ مدیاست علاقه روسونری به بازگرداندن هویلوند به سری آ را تایید کرده و اعلام کرده است که میلان او را به‌ عنوان گزینه‌ای جدی تا پیش از بسته‌ شدن پنجره نقل و انتقالات در نظر دارد و حالا ناپولی به فکر ربودن گوی سبقت از حریفش خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا