اخبار ورزشی

هاشمی‌نسب: استقلال آبروی فوتبال ایران است

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، دیدار استقلال و النصر در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا با تساوی بدون گل به پایان رسید، آن هم در شرایطی که هر دو تیم فرصت‌های متعددی برای گلزنی داشتند اما در نهایت هیچ‌کدام نتوانستند قفل دروازه حریف را بشکنند.

این نتیجه باعث شد که همه چیز به دیدار برگشت در ورزشگاه “الاول پارک” شهر ریاض موکول شود، جایی که استقلال و النصر دوشنبه هفته آینده برای تعیین تکلیف صعود به میدان خواهند رفت. نمایش شاگردان میودراگ بوژوویچ در این دیدار مقابل تیمی که ستاره‌های گران‌قیمتی در ترکیب خود داشت، تحسین‌برانگیز بود و بسیاری از کارشناسان از عملکرد استقلال تمجید کردند.

یکی از چهره‌هایی که به حمایت از استقلال پرداخت، مهدی هاشمی‌نسب، مربی فصل گذشته این تیم بود. هاشمی‌نسب که در این فصل بارها شایعاتی درباره بازگشتش به کادر فنی استقلال مطرح شده بود و حتی گفته می‌شد در دربی تهران روی نیمکت این تیم خواهد نشست، در نهایت به استقلال برنگشت. با این حال، پس از نمایش قابل‌قبول استقلال برابر النصر، او با انتشار یک استوری در صفحه شخصی خود، از بازیکنان این تیم تقدیر کرد.

در استوری منتشرشده توسط هاشمی‌نسب، تصویری از حلقه اتحاد بازیکنان استقلال دیده می‌شود و او در توضیح آن نوشته است: “فارغ از هر نتیجه‌ای در بازی برگشت، الحق که آبروی فوتبال ایران هستید.” این پیام که به‌نوعی روحیه‌بخش برای بازیکنان استقلال محسوب می‌شود، نشان‌دهنده رضایت او از عملکرد این تیم در مقابل حریف قدرتمند عربستانی است.

علاوه بر تمجید از بازیکنان، این جمله نوعی کری‌خوانی هم محسوب می‌شود و هاشمی‌نسب با تأکید بر غیرت و تلاش استقلالی‌ها، به تمجید از نمایش آن‌ها پرداخته است. حالا استقلالی‌ها با روحیه‌ای مضاعف خود را برای نبرد سرنوشت‌ساز در ریاض آماده می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا