نقره داغ معترضین نساجی و گلگهر!

به گزارش “ورزش سه”، بازی پرهیجان و حاشیهدار تیمهای نساجی مازندران و گلگهر سیرجان در مرحله یکچهارم نهایی جام حذفی با پیروزی تیم سیرجانی به پایان رسید. اما این دیدار شاهد تنشهایی بود که منجر به جریمههای سنگین از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شد.
در اواسط نیمه اول بازی، امیرمحمد هوشمند، مدافع نساجی، به دستور ساکت الهامی تعویض شد. این بازیکن بلافاصله پس از ترک زمین، با عصبانیت لگدی محکم به بطری آب کنار نیمکت کوبید که موجب ایجاد فضای ناآرام شد. اگرچه درگیری لفظی پس از آن کوتاه بود، اما این رفتار با واکنش سریع کمیته انضباطی مواجه شد.
ویدئو: 374159
بر اساس حکم صادرشده، هوشمند به پرداخت ۵۱۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شده است. این رأی قابل تجدید نظرخواهی اعلام شده است.
پس از پایان بازی نیز علیرضا علیزاده، بازیکن گلگهر، به سمت داور رفت و اعتراضاتی تند انجام داد. این رفتار او هم مورد توجه کمیته انضباطی قرار گرفت و در نهایت به جریمه ۵۱۰ میلیون ریالی برای این بازیکن منجر شد.