اخبار ورزشی

ناراحتی تکراری کارتال: فوتبال این‌طوری پیشرفت نمی‌کند

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، اولین تجربه حضور در پرسپولیس برای اسماعیل کارتال نتیجه مطلوبی به همراه نداشت. تیمی که پیشرفت فنی کرده بود و از زمان گاریدو بهتر بازی می‌کرد نتوانست عقب افتادگی‌ها را جبران کند و در نهایت با ۶۰ امتیاز و رتبه سوم دستش از جام و سهمیه آسیایی کوتاه ماند.

این آخرین صحبت‌های اسماعیل کارتال، سرمربی ترکیه‌ای پرسپولیس بعد از دیدار با هوادار است که آن را خواهید خواند:

*صحبت‌های ابتدایی
شب‌به‌خیر به همه. امروز آخرین بازی فصل ما بود و خوب بازی کردیم. موقعیت‌های خوبی هم گیرمان آمد و گل‌هایمان یک مقدار دیر شد اما آخرش با دو گل، سه امتیاز گرفتیم. می‌توانستیم امشب لیگ را در رتبه دوم تمام کنیم اما از آن‌طرف رقیبمان برد و آخرش امتیازات مساوی شد و سوم شدیم. امشب طرفدارانی که آمده بودند از اول تا آخر حمایت کردند و از آنها تشکر می‌کنیم. از آقای درویش و کارکنان باشگاه هم بابت این مدت تشکر می‌کنیم.

*بازی سخت با هوادار
ما دیروز در مورد هوادار صحبت کردیم، با اینکه افتاده بود ولی خیلی خوب بودند. امشب هم خوب بازی کردند. من همیشه در مورد حریفانمان گفته‌ام اگر می‌خواهند فوتبال ایران پیشرفت کند باید فوتبال را روان بازی کنند و بازی ساکن نشود. امروز هیچ ادعایی نداشتند و خوب بازی کردند و می‌توانستند بازی را هم ببرند. اما باید فوتبال بازی کنند. تند تند بازیکنانشان زمین می‌خوردند و می‌خواستند وقت تلف کنند. ما به تیم حریف احترام می‌گذاریم. افتاده‌اند اما احترام می‌گذاریم. برای مربی و تیمشان آرزوی موفقیت داریم.

ادامه دارد..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا