اخبار ورزشی

مورد عجیب بارسا: بازی در دو ورزشگاه!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، بازگشت تیم اول بارسلونا به نوکمپ هر روز پیچیده‌تر می‌شود. باشگاه هنوز مجوزهای لازم برای بازگشایی ورزشگاه را دریافت نکرده و مهلت‌ها هر روز نزدیک‌تر می‌شوند. برنامه این بود که در ۱۴ سپتامبر و در دیدار مقابل والنسیا به نوکمپ بازگردند اما پیش از آن و به طور مشخص در ۲۸ آگوست، این باشگاه باید به یوفا اطلاع دهد که مسابقات مرحله گروهی لیگ قهرمانان خود را در کجا برگزار خواهد کرد. همه این مسابقات نیز باید در یک ورزشگاه برگزار شوند.

بارسلونا امیدوار بود که هفته گذشته گواهی پایان کار را دریافت کند اما این اتفاق نیفتاد. این مدرک برای آنکه شورای شهر مجوز اولیه بهره‌برداری را صادر کند که به هواداران اجازه حضور در ورزشگاه را می‌دهد، ضروری است. تا به حال هیچ‌ یک از این مجوزها صادر نشده است و فضای مانور روز به‌ روز کمتر می‌شود.

صدور مجوزها

بارسا همچنان امیدوار است که در روزهای آتی بتواند مجوزهای لازم را بگیرد، به یوفا اطلاع دهد که بازی‌هایش را در نوکمپ برگزار خواهد کرد و این ورزشگاه را برای دیدار با والنسیا در روز ۱۴ سپتامبر باز کند. این افتتاح فقط به‌ صورت جزئی خواهد بود، شامل جایگاه اصلی و یکی از سکوهای پشت دروازه با ظرفیتی حدود ۲۷ هزار نفر. این ظرفیت به مرور افزایش خواهد یافت، ابتدا به ۴۵ هزار و سپس به ۶۰ هزار نفر.

بازگشت به مونجوئیک

با این حال، آنها همچنین می‌دانند که شورای شهر نمی‌تواند این مجوزها را صادر کند چون کارهای عمرانی هنوز به‌ طور کامل به پایان نرسیده است. بنابراین بارسلونا باید در نظر بگیرد چه خواهد کرد. اولین گزینه بازگشت به مونجوئیک است که البته خالی از مشکل نیست. اولین مسئله این است که روز جمعه ۱۲ سپتامبر، یعنی دو روز پیش از بازی بارسا برابر والنسیا کنسرتی در این ورزشگاه برنامه‌ریزی شده است.

بازگشت تا ژانویه

بارسلونا در حال مذاکره مستمر با شورای شهر برای بررسی امکان بازگشت به مونجوئیک، در صورت تکمیل نشدن نوکمپ است. در این صورت، بازگشت موقت نخواهد بود بلکه تا ژانویه که دیدارهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان به پایان می‌رسد، ادامه پیدا خواهد کرد.

2217883

استفاده همزمان از دو ورزشگاه

اینجا مشکل جدیدی به‌ وجود می‌آید: این که آیا این باشگاه می‌خواهد همزمان از دو ورزشگاه استفاده کند یا خیر. چرا که اگر در ۲۸ آگوست، یعنی یک هفته دیگر، مجبور شوند به یوفا اعلام کنند که بازی‌های اروپایی را در مونجوئیک برگزار خواهند کرد، این وضعیت تا ژانویه ادامه خواهد یافت. با این حال ممکن است نوکمپ پیش از پایان مرحله گروهی آماده شود و بارسا بتواند از چند بازی بعدی در لالیگا آنجا بازی کند.

درآمدهای نوکمپ

وقتی این موضوع چند ماه پیش مطرح شد، بارسلونا کاملاً روشن کرد که همزمان در دو ورزشگاه بازی نخواهد کرد. اما حالا ممکن است در این تصمیم تجدیدنظر کند. باید به یاد داشت که ورزشگاه جدید درآمد بسیار بیشتری نسبت به مونجوئیک به همراه خواهد داشت. همه‌ چیز در حالی معلق مانده است که بارسلونا تنها یک هفته فرصت دارد به یوفا اطلاع دهد در کدام ورزشگاه بازی خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا