اخبار ورزشی

ملی‌پوشان سرخابی به بازی‌های هفته اول رسیدند!

در حالی که بیش از این عنوان شده بود بازیکنان رده امید باید بدون حضور در هفته اول لیگ خود را به امیدرضا روانخواه معرفی کنند تشکیل این اردو با تعویق مواجه شد.

خبر ورزشی

در فهرست اعلامی امیدرضا روانخواه سرمربی تیم فوتبال امید اعلام شده بود که اردوی این تیم برای حضور در مرحله مقدماتی مسابقات رده امید قهرمانی آسیا با حضور بازیکنان تیم‌های مختلف لیگ برتری و فوتبالیست‌های لژیونر کشورمان در هفته پایانی مرداد ماه آغاز می‌شود اما ظاهرا با هماهنگی فدراسیون و تعامل با باشگاه‌ها مقرر شد زمان شروع این اردو به روز جمعه سی‌ام مرداد ماه تغییر یافته و با تاخیر یکی دو روزه آغاز شود.

بر این اساس بازیکنان همچون محمدحسین صادقی و سهیل صحرایی ۲ فوتبالیست امید دعوت شده از باشگاه پرسپولیس مشکلی برای همراهی این تیم در دیدار با فجر شهید سپاسی ندارند.

همچنین سعید سحرخیزان، اسماعیل قلی‌زاده و امیر محمد رزاقی نیا ۳ بازیکن رده امید تیم استقلال نیز می‌توانند در دیدار هفته اول مقابل تراکتور در اختیار ساپینتو باشند و تیمشان را همراهی کرده و در سفر به تبریز نیز حضور داشته باشند.

سهیل صحرایی در کنار علی علیپور در فصل بیست و چهارم لیگ برتر

پیش از این گفته شده بود بازیکنانی همچون سهیل صحرایی در پرسپولیس و سعید سحرخیزان در استقلال شاید در هفته اول کنار تیم‌های خود نباشند که حالا این دو بازیکن تا روز جمعه سی‌ام مرداد ماه فرصت دارند که خود را به کادر فنی تیم امید معرفی کنند.

یادآور می شود؛ دیدار پرسپولیس و فجر ۲۷ و استقلال با تراکتور ۲۸ مرداد برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است؛ باتوجه‌ به احتمال برگزاری نخستین دیدار دوستانه تیم فوتبال امید بین تاریخ ۳۰ مرداد تا ۴ شهریور، امیدها با حداکثر نفرات از فهرست ۲۶ نفره خود، به مصاف حریف بروند.

برنامه بازی‌های تیم امید ایران:

ایران – هنگ‌کنگ (۱۲ شهریور)

ایران – گوام (۱۵ شهریور)

ایران – امارات (۱۸ شهریور)

در همین رابطه بخوانید: ۵ بازیکن سرخابی هفته‌های ابتدایی لیگ را از دست دادند/ ساپینتو بیشتر از هاشمیان ضرر کرد +عکس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا