اخبار ورزشی

مدیر باشگاه غزه به شهادت رسید

ورزش3

به گزارش ورزش سه، باشگاه غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد که لوی استیتا، مدیرعامل این باشگاه، بر اثر حمله اسرائیل به محل دریافت کمک‌های بشردوستانه در شمال نوار غزه به شهادت رسیده است.

استیتا ۴۶ ساله، از سال ۲۰۱۵ به عنوان مدیر اداری باشگاه غزه ورزشی فعالیت داشت و پیش از آن از ستارگان سرشناس رشته هندبال در فلسطین به شمار می‌رفت. او یکی از چهره‌های تأثیرگذار در ورزش غزه بود که سال‌ها برای توسعه ورزش در شرایط دشوار این منطقه تلاش کرد.

جبریل رجوب، رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین، پیش‌تر با اشاره به وضعیت بحرانی ورزش این کشور تأکید کرده بود که جنگ اسرائیل تاکنون به شهادت ۷۷۴ نفر از جامعه ورزش فلسطین منجر شده است. به گفته او، از این تعداد ۳۵۵ نفر از فوتبالیست‌ها، ۲۷۷ نفر از اعضای فدراسیون‌های  ورزشی، ۱۴۲ نفر از اعضای سازمان‌های پیشاهنگی و ۱۱۹ نفر از مفقودین بوده‌اند.

رجوب همچنین اضافه کرد که ۱۵ نفر از خبرنگاران ورزشی نیز جان خود را در این جنگ از دست داده‌اند و ۲۸۸ مجموعه ورزشی در کرانه باختری و نوار غزه به طور کامل یا جزئی تخریب شده‌اند؛ آماری که نشان از بحرانی عمیق و ضربه‌ای ویرانگر به زیرساخت‌ها و سرمایه انسانی ورزش فلسطین دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا