اخبار ورزشی

مالک خیبر: ادعای فدراسیون را تکذیب می‌کنم!

ورزش3

به گزارش ورزش سه، در شرایطی که انتظار می‌رفت در بیست و پنجمین دوره لیگ برتر تمامی مسابقات با استفاده از سیستم کمک داور ویدئویی برگزار شود، با اعلام اسامی داوران هفته نخست، مشخص شد تقابل خیبر و مس رفسنجان در خرم‌آباد بدون VAR خواهد بود و این تیم‌ها در آغاز فصل از این سیستم محروم است.

ساعتی بعد، کمیته داوران فدراسیون فوتبال اعلام کرد دلیل عدم استفاده از VAR در ورزشگاه تختی خرم‌آباد، نبود زیرساخت و فضای کافی برای جانمایی تجهیزات این سیستم است و باشگاه خیبر باید برای آینده شرایط سخت‌افزاری ورزشگاه را بهبود دهد تا امکان برگزاری بازی‌ها با کمک داور ویدئویی فراهم شود.

این اظهارنظر از سوی فدراسیون فوتبال، واکنش مالک باشگاه خیبر، مسعود عبدی، را به دنبال داشت. عبدی در مراسم تجلیل از خبرنگاران که امروز در خرم‌آباد برگزار شد، با صراحت اعلام کرد این ادعا صحت ندارد و ورزشگاه تختی بهترین شرایط را برای نصب و استفاده از VAR دارد.

نکته مهم اینکه ورزشگاه تختی خرم‌آباد از پایان لیگ گذشته تا کنون بهسازی شده و آماده میزبانی دیدارها است. حال باید دید در هفته‌های آینده، روند استفاده از VAR در بازی‌های خیبر چگونه خواهد بود و آیا وعده فدراسیون برای پوشش کامل مسابقات لیگ با این فناوری تحقق می‌یابد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا