اخبار ورزشی

لیگ ملت‌ها: بلغارستان از روی آرژانتین رد شد

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، بامداد امروز در ادامه رقابت‌های هفته اول لیگ ملت‌های والیبال، دو تیم ملی بلغارستان و آرژانتین در کانادا به مصاف یکدیگر رفتند. در حالی که بسیاری از کارشناسان شانس بیشتری برای پیروزی آرژانتین قائل بودند، این بلغارها بودند که با ارائه نمایشی کم‌نقص و منسجم، موفق شدند حریف پرقدرت خود را با نتیجه ۳ بر صفر از پیش‌رو بردارند.

ویدئو: 379069

شاگردان جیان لورنزو بلنجینی در تیم بلغارستان، کار دشواری برای غلبه بر آرژانتین نداشتند و با نتایج ۲۵ بر ۲۱، ۲۵ بر ۲۰ و ۲۸ بر ۲۶ ست‌ها را به سود خود به پایان رساندند. عملکرد هماهنگ خط حمله و دفاع مؤثر بلغارها باعث شد تا آرژانتین نتواند فرصت بازگشت به بازی را پیدا کند.

با این پیروزی، بلغارستان نخستین برد خود را در این دوره از رقابت‌ها به دست آورد و با جهشی چند پله‌ای در جدول رده‌بندی، به رتبه هشتم صعود کرد. این نتیجه می‌تواند امیدواری زیادی برای ادامه راه شاگردان بلنجینی در مرحله گروهی به همراه داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا