اخبار ورزشی

لژیونر جوان فوتبال ایران «سوباسا» شد +عکس

رضا غندی‌پور در استوری اینستاگرام اش خود را با این کاراکتر محبوب انیمه فوتبالیست‌ها مقایسه کرد.

خبر ورزشی

الوحده امارات دو شب پیش در نخستین دیدار تورنمنت چهارجانبه ابوظبی، بدون حضور مبین دهقان و محمد قربانی که به اردوهای تیم ملی امید و بزرگسالان دعوت شده‌اند، با حضور ثابت رضا غندی‌پور مقابل النجمه لبنان به میدان رفت و موفق شد با نتیجه ۲ بر ۰ به پیروزی برسد.

رضا غندی‌پور، مهاجم جوانی که تابستان گذشته با انتقال یک میلیون دلاری از پیکان به شباب الاهلی پیوست، این دیدار مقابل النجمه لبنان نخستین بازی رسمی او برای باشگاه جدیدش بود.

این بازیکن برخلاف دوره‌های قبلی که در جمع ملی‌پوشان امید ایران حضور داشت، این بار در امارات باقی مانده و به اردوی ملی ملحق نشده است. در دیدار تدارکاتی مقابل النجمه، غندی‌پور فرصت گلزنی یا ارسال پاس گل نداشت، اما نمایش او نشان‌دهنده آماده‌باش و هماهنگی با تیم جدید بود.

غندی‌پور که ظاهرش با بلند شدن موها تغییر کرده و شکل و شمایل متفاوتی نسبت به گذشته پیدا کرده است، پس از بازی تصویری از خود در حال شوت‌زنی منتشر کرد و کنار آن تصویر سوباسا، شخصیت محبوب انیمه «فوتبالیست‌ها» را گذاشت و با مقایسه‌ای خلاقانه و جالب توجه، حس و حال متفاوت خود را به نمایش گذاشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا