اخبار ورزشی

لواندوفسکی، یک گل تا سه رقمی شدن!

ستاره لهستانی بارسلونا یک گل تا ۱۰۰ تایی شدن فاصله دارد.

خبر ورزشی

به گزارش خبرورزشی، «۹۸ بازی ۹۹ گل!»، این آمار شگفت انگیز رابرت لواندوفسکی در سومین فصل حضورش در ترکیب بارسلوناست تا او را به یک قاتل بالفطره در مستطیل سبز تبدیل کند.

ستاره لهستانی به صورت میانگین در هر بازی یک گل برای بارسلونا به ثمر رسانده تا تاثیرگذارترین بازیکن آبی- اناری‌ها در طول ۳ سال لقب بگیرد.

لواندوفسکی در این فصل لالیگا در ۲۹ بازی ۲۵ گل به ثمر رسانده و ۲ پاس گل داده تا بهترین گلزن لالیگا لقب بگیرد.

نشریه موندو دپورتیوو می‌نویسد که لواندوفسکی در سن ۳۷ سالگی هچنان یک مهاجم زهردار و خطرناک است و در بهترین شرایط خود به سرمی‌برد و تنها یک گل با ۱۰۰ گله شدن فاصله دارد.

براساس گزارش رسانه اسپانیایی، لواندوفسکی به ترتیب ۳۳، ۲۶ و ۴۰ گل در فصل اول و دوم و سومش در بارسلونا به ثمر رسانده و در این فصل هنوز زمان گلزنی بیشتر را دارد.

 بارسلونای فلیک، رکوردشکن؛ در مسیر همان بارسای گواردیولا/ لواندوفسکی، رافینیا و لامین؛ یادآور دوران مسی با رویای تریپله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا