اخبار ورزشی

قهرمان اروپا از تحقیر نجات یافت

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، در اولین مرحله از رقابت‌های جام حذفی آلمان در فصل ۲۶-۲۰۲۵، تیم هامبورگ تا دقایق پایانی بازی در آستانه شکست برابر تیم ناشناخته اف‌کا پیرمازنس قرار داشت، اما گل تساوی در دقیقه ۹۲ توسط گیلرمه راموس، مدافع پرتغالی، باعث شد بازی به وقت‌های اضافه کشیده شود و در نهایت هامبورگ با نتیجه ۲ بر ۱ پیروز میدان شود.

پیرمازنس، تیمی از دسته پنجم فوتبال آلمان، با گل دقیقه ۵۲ یانیک گریس از هامبورگ پیش افتاد. نکته جالب اینکه گریس، کاپیتان تیم میزبان، در زندگی روزمره کارمند یک شرکت کفش است و خودش از کودکی هوادار هامبورگ بوده. او پیش از بازی در گفت‌وگویی گفته بود: «اولویت اول من موفقیت ورزشی تیم خودم یعنی اف‌کا پیرمازنس است. قلبم برای این تیم تندتر می‌زند تا هامبورگ.»

با وجود تملک ۸۰ درصدی توپ توسط هامبورگ، این تیم تازه‌صعودکرده به بوندس‌لیگا در خلق موقعیت مؤثر ناتوان بود و حتی در برخی دقایق ممکن بود گل دوم را نیز دریافت کند.

در دقیقه ۸۶، مربی هامبورگ مرلین پلتزین گیلرمه راموس را به میدان فرستاد و تنها شش دقیقه بعد، در دقیقه ۹۲، او با ضربه سر روی یک ارسال، گل تساوی را به ثمر رساند. این گل بازی را به وقت اضافه کشاند و از یک شکست تحقیرآمیز برای هامبورگ جلوگیری کرد. هامبورگ قهرمان سابق اروپا و تیم سابق مهدی مهدوی کیا است و نتایج آن همچنان مورد توجه گروهی از هواداران ایرانی قرار دارد.

در ادامه، در دقیقه ۱۰۰، رانسفورد کونیگزدورفر مهاجم غنایی گل دوم را به ثمر رساند تا بازگشت کامل هامبورگ رقم بخورد و این تیم به دور دوم جام حذفی برسد.

گیلرمه راموس ۲۶ ساله، محصول آکادمی اسپورتینگ و لیندا-آ-ولیا در پرتغال است. او سابقه بازی در تیم‌های مافرا، فیرنزه، آرمینیا بیلفلد و هامبورگ را دارد و فصل گذشته به صورت قرضی تنها در ۱۰ مسابقه برای سانتا کلارا به میدان رفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا