اخبار ورزشی

قطار سریع‌السیر تنها تیم فوتسال تهران به سمت سقوط

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، با وجود گذشت بیش از یک ماه از پایان فصل ۱۴۰۳ و در شرایطی که بسیاری از تیم‌ها خود را برای رقابت‌های آتی آماده می‌کنند و در نقل و انتقالات کم و بیش فعالیت داشته‌اند، تنها نماینده پایتخت در لیگ برتر فوتسال اوضاع عجیبی را سپری می‌کند و بازیکنان کلیدی آن‌ها طی روز های اخیر به استخدام دیگر تیم‌ها در آمده‌اند. روز گذشته مرتضی فرزانیان بهترین گلزن و کاپیتان فصل گذشته سفیر به تیم پالایش نفت بندرعباس پیوست و محمد اسدشیر، دیگر بازیکن مهم آن‌ها به صورت رسمی با دریافت رضایت‌نامه، جدا شد.

اگرچه پرونده جدایی بازیکنان سفیرگفتمان همچنان بسته نشده و امیرحسین تقوی تنها ملی‌پوش این تیم و پدیده فصل گذشته لیگ برتر با مدیران مس سونگون ورزقان به توافق رسیده و مراحل انتقال وی تقریبا قطعی به نظر می‌رسد. در کنار جدایی این بازیکنان، محمد هاشم ابرقویی، گلر ۱۸ ساله که با عملکرد قابل قبول در سال گذشته به اردوی تیم ملی بزرگسالان دعوت شده بود، مذاکراتی را با تبریزی‌ها انجام داده و به دنبال بند خروج خود است.

سفیری‌ها در سالیان قبل هم با جدایی ستاره‌های خود روبه‌رو شده بودند، اما به این اندازه در عمق ترکیب آن‌ها خلأ ایجاد نشد و در حال حاضر تمامی بازیکنان اصلی‌شان را از دست داده‌اند. تیمی که پیش بینی می‌شود، با چنین وضعیت نامشخصی کاندید اصلی سقوط در رقابت‌های فصل آینده لقب بگیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا