اخبار ورزشی

فرشاد پیوس: چیزهایی درباره امیری شنیدم که مناسب پرسپولیس نیست/ آنطور که با مهدوی کیا رفتار شد، با وحید برخورد نکنید!

پیشکسوت پرسپولیس ابراز امیدواری کرد با وحید امیری برخورد خوبی انجام شود.

خبر ورزشی

فرشاد پیوس پیشکسوت پرسپولیس گفت: امیدوارم پرسپولیس بتواند نتایج خوبی بگیرد و کسب نتیجه در بازیهای اولیه تیم در موقعیت ذهن و روانی پرسپولیس بسیار تاثیر گذار است، فکر می کنم پرسپولیس بتواند با شرایط و موقعیت‌ها و بازیکن‌هایی که گرفته در طول مسابقات لیگ موفق باشد.

وی ادامه داد: چیزهایی درباره وحید امیری شنیده ام که مناسب وضعیت پرسپولیس نیست، روزی من در مورد وضعیت خودم در ترکیب تیم با استانکو به مشکل خوردم و ترجیح دادم از پرسپولیس جدا شود، بعد که استانکو رفت و من به تیم برگشتم نشان دادم که هیچ تغییری در کیفیت فنی من ایجاد نشده است و من ۳ بازی کردم و ۲ گل زدم و فوتبال را کنار گذاشتم.

پیوس گفت: تصور می کنم با ستاره های سن و سال دار می توان بهتر تا کرد، همان طور که با من بد برخورد شد در مقطعی دیگر با مهدی مهدوی کیا و علی کریمی هم بد برخورد شد و آن ها را آزرده کرد. امروز نباید چنین برخوردی با وحید امیری شود، حتی اگر او از نظر فنی هم کمتر از برخی بازیکنان باشد اما تاثیر روانی تجربه و اعتبارشان در تیم، به مجموعه کمک خواهد کرد.

وی در پایان گفت: آن چه که با من و مهدوی کیا و کریمی شد نباید درباره وحید امیری و عالیشاه که بزرگان تیم هستند اتفاق بیفتد، فوتبال ما حرفه ای است اما در فوتبال حرفه ای هم قدر و منزلت بازیکنان قدیمی خود را در نظر می گیرند.

بهترین گلزن تاریخ پرسپولیس ادامه داد: فعلا فعالیتی در تیمی نخواهم داشت و ۲ پیشنهاد ارائه شده را بررسی کردم و آن را مناسب با شرایط امروز خودم ندیدم و بررسی بیشتر برای پیشنهادات دیگر را به ماه های آینده واگذار خواهم کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا