اخبار ورزشی

غیرقابل مهارترین برادران والیبال جهان

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، بلغارها که در «گروه مرگ» رقابت‌های قهرمانی جهان با ۳ برد متوالی مقابل اسلوونی، آلمان و شیلی راهی مرحله یک‌هشتم نهایی شدند، امروز نیز پرتغال را به‌راحتی شکست دادند تا یکی از بزرگ‌ترین موفقیت‌های تیم جوان خود را جشن بگیرند.

در این موفقیت، نقش برادران نیکولوف پررنگ‌تر از هر بازیکن دیگری بود. الکساندر نیکولوف، ستاره بی‌چون‌وچرای بلغارستان، در این تورنمنت در پست غیرتخصصی قطر پاسور بازی می‌کند، اما همچنان در هر مسابقه امتیازآورترین بازیکن تیمش است. او در اسپک، سرویس، توپ‌گیری و دفاع بی‌نظیر ظاهر می‌شود و به‌معنای واقعی کلمه همه‌کاره میدان است.

از سوی دیگر، سیمون نیکولوف، برادر کوچک‌تر و پاسور تیم، بدون تردید پدیده این رقابت‌ها بوده است. سبک بازی او فراتر از یک پاسور معمولی است؛ به‌ویژه وقتی در خط جلو قرار دارد، همانند یک مهاجم عمل می‌کند و بارها با پرش‌های استثنایی خود آبشارهایی بالاتر از ارتفاع ۳.۳۰ متر به ثبت رسانده است؛ کاری که حتی بسیاری از قطر پاسورها یا سرعتی‌زن‌ها کمتر از عهده آن برمی‌آیند.

به همین دلیل می‌توان گفت بیش از نیمی از قدرت تیم ملی بلغارستان در دستان برادران نیکولوف است؛ ستاره‌هایی که نبودشان می‌تواند این تیم مدعی را به یک تیم معمولی بدل کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا