اخبار ورزشی

عذرخواهی هندرسون: با آژاکس تا آخر فصل!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، جردن هندرسون از اقداماتی که پیش از بازی آژاکس در لیگ اروپا برابر گالاتاسرای انجام داده، پشیمان است. او در تلاش بود تا پیش از بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالات زمستانی، از این باشگاه جدا شود. کاپیتان سابق لیورپول پیش‌تر بر سر انتقال احتمالی به باشگاه موناکو با این تیم به توافق شخصی رسیده بود.

هندرسون که مصرانه به دنبال انتقال به لیگ یک فرانسه و پیوستن به موناکو بود، پیش از دیدار برابر تیم ترکیه‌ای، تهدید کرد که اگر با جدایی‌اش موافقت نشود، دیگر هرگز برای آژاکس بازی نخواهد کرد. در پی این اقدام، بازوبند کاپیتانی از او گرفته شد و او در این مسابقه بدون بازوبند به میدان رفت.

پس از این اتفاقات، هندرسون از باشگاه عذرخواهی کرده و قول داده است که حداقل تا تابستان آینده در آمستردام بماند. بر اساس گزارش این نشریه هلندی، با وجود اینکه موناکو اطمینان زیادی به نهایی شدن این انتقال داشت، این تغییر شرایط باعث شده که انتقال هندرسون به لیگ فرانسه در هاله‌ای از ابهام قرار بگیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا