اخبار ورزشی

صعود کردیم ولی حال‌ این تیم اصلا خوب نیست!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، تیم ملی والیبال ایران اگرچه توانست در یک بازی پرهیجان با نتیجه ۳ بر ۲ فیلیپین را شکست دهد و راهی مرحله ۱/۸ نهایی شود، اما نمایش برابر تیم ۷۷ رنکینگ فدراسیون جهانی، قابل قبول نبود.

فیلیپین، تیمی که در والیبال آسیا و جهان جایگاه محدودی دارد، موفق شد ایران را تحت فشار قرار دهد و در اغلب فاکتورهای فنی تقریباً هم‌سطح تیم ایران پیش برود و حتی بهتر از ما باشد. این نتیجه، عملکرد ضعیف و غیرمنتظره ملی‌پوشان را بیش از پیش نمایان کرد.

تیم ایران که از هفته دوم لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ توجه‌ها را جلب کرده بود، در دور مقدماتی قهرمانی جهان، بدون تعارف، ضعف خود را به نمایش گذاشت. به‌ویژه در بخش دریافت اول، عملکرد ناامیدکننده‌ای داشت و حتی بخش سرویس نیز نتوانست عملکرد کلی تیم را جبران کند. مشخص نیست طی دو ماه گذشته چه تغییراتی رخ داده که چنین افتی در تیم ایجاد شده است.

این عملکرد ضعیف از چشم روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی، دور نمانده است. او پس از بازی با فیلیپین برخلاف دیگر اعضای کادر فنی، با خونسردی زمین را ترک نکرد و با عصبانیت وارد رختکن شد تا جلسه‌ای فشرده با بازیکنان برگزار کند. پیاتزا احتمالاً در این جلسه به بازیکنان هشدار داده که در مواجهه با صربستان، اشتباهات مشابه به هیچ وجه قابل تکرار نیست، چرا که صربستان قادر است از کوچک‌ترین خطاها بهره‌برداری کرده و نتیجه را به سود خود رقم بزند.

حال تیم ملی ایران حدود چهار روز فرصت دارد تا ضعف‌های خود را جبران کند و با آرایش و استراتژی جدید آماده دیدار حساس با صربستان شود. بدون شک، تکرار عملکرد دور مقدماتی، می‌تواند به شکست سنگینی منجر شود. در حال حاضر مشحصا حال تیم ملی والیبال ایران اصلا خوب نیست و ادامه این روند به طور قطع حذف از قهرمانی جهان را در پی خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا