اخبار ورزشی

شکست شباب‌الاهلی در ضربات پنالتی؛ یاران سردار به سرنوشت تراکتور دچار شدند

شباب‌الاهلی امارات از لیگ قهرمانان آسیا کنار رفت

خبر ورزشی

به گزارش خبرورزشی، از دور برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، شباب‌الاهلی امارات با شکست مقابل الشارجه در ضربات پنالتی از گردونه رقابت‌ها کنار رفت.

در این دیدار سردار آزمون از ابتدا در ترکیب شباب‌الاهلی حضور داشت و برخلاف مصاف رفت دو تیم، موفق به گلزنی نشد تا آمار گل‌هایش در سطح دو فوتبال آسیا، در عدد ۹ متوقف شود. سعید عزت‌اللهی هم در این مسابقه برای تیمش بازی نکرد.

الشارجه ابتدا با گل دقیقه ۳۵ ملونی پیش افتاد اما در دقیقه ۹۳ بازی میهمان توسط دابور به گل رسید تا کار به اوقات اضافه کشیده شود. در ادامه تلاش دو تیم برای گلزنی ثمری نداشت تا ضیافت پنالتی‌ها تکلیف تیم صعودکننده به مرحله بعد را مشخص کند.

در ضربات پنالتی اما این الشارجه بود که با پیروزی ۵-۴ راهی مرحله بعد شد. گفتنی است سردار آزمون پنالتی اول تیم خود را با یک ضربه چیپ زیبا به گل تبدیل کرد.

با این نتیجه الشارجه در نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا حریف التعاونی شد که شب گذشته تراکتور را حذف کرده بود.

سردار آزمون هست، سعید عزت نه!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا