شروع طوفانی مومنی با فن 5 امتیازی

به گزارش “ورزش سه”، علی مومنی کشتی گیر وزن ۵۷ کیلوگرم کشورمان در دیدار اول خودش در رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان مقابل توماس ایپ از سوئیس قرار گرفت و علی رغم گره خوردن کشتی در وقت اول، موفق شد در وقت دوم او را با نتیجه ۶ بر ۱ شکست داده و به دور بعد راه پیدا کند.
مومنی در وقت اول هر چه تلاش کرد موفق به زیرگیری از حریف سوئیسی نشد و تنها با یک امتیاز که از اخطار کمکاری به دست آمد به استراحت ۳۰ ثانیه رفت. مومنی در اوایل وقت دوم هم ناکام بود و یک اخطار هم گرفت تا کشتی را یک بر یک بازنده باشد. سر انجام اما با یک زیر یک خم و درختکن تماشایی و چرخش از بالا حریف را به پل برد و با یک فن ۵ امتیازی زیبا کشتی را ۶ بر یک به سود خود تمام کرد.
سنگینی اولین میدان جهانی مقداری بر عملکرد مومنی تاثیر گذاشته بود و باید دید مومنی در دور بعد که با رومن براوو یانگ از مکزیک رو به رو خواهد شد چه خواهد کرد. یانگ کشتی گیری آمریکایی است که چند سال است برای مکزیک کشتی میگیرد و با سبک کستی سرعتی و انفجاری خود توانسته در رقابت های پان آمریکن طلا بگیرد و برنز اوپن زاگرب و نقره رنکینگ مغولستان را نیز به دست آورد. مومنی اگر میخواهد مثل احمد جوان خودش را اثبات کند باید در این دیدار دشوار به پیروزی برسد.