اخبار ورزشی

شروع آتش‌بازی سن‌سیروس تقدیم به مخاطب خاص!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، سومین گل رضا جعفری در هفدهمین حضور فیکس او به ثمر رسید و بعد از چهاربازی دوباره برای تیمش گلزنی کار تا شروع کننده روند هجومی و فوق‌العاده ملوان در بازی با خیبر باشد.

جعفری که تخصص بالایی به زدن ضربه به سمت دروازه از کناره‌های محوطه جریمه است این‌بار برخلاف همیشه سمت مخالف را هدف قرار نداد و با فریب دروازه‌بان خیبر سمت موافق را هدف قرار داد و شوت او بعد از برخورد به تیرک دروازه به گل اول مسابقه تبدیل شد.

ویدئو: 372908

جعفری بعد از گلی که به ثمر رساند به گوشه‌ای از زمین رفت و با نشان دادن حرف A گل خود را به خواهرزاده‌اش تقدیم کرد و بعد از آن به همراه دانیال ایری جشن جالبی برگزار کردند.

مهاجم گل‌زن ملوان که فصل گذشته 9 گل برای این تیم به ثمر رسانده بود در نیم فصل نخست جایگاه خود را در ترکیب اصلی پیدا نکرده بود اما با شروع مسابقات در نیم فصل دوم به بازیکن فیکس تیم مازیار تبدیل شد و در هفته‌های گذشته حضور موثری داشته است.

عکس: علی رفعتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا