اخبار ورزشی

سرمربی اسبق پرسپولیس: از هواداران عذرخواهی می‌کنم؛ الاهلی تیم قدرتمندی بود!

سرمربی سابق پرسپولیس از هواداران تایلندی عذرخواهی کرد.

خبر ورزشی

به گزارش خبرورزشی، اوسمار ویرا، سرمربی بوریرام یونایتد تایلند و چهره برزیلی آشنا برای پرسپولیسی‌ها بعد از شکست مقابل الاهلی در لیگ نخبگان پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود.

اظهارات سرمربی سابق پرسپولیس را در ادامه می‌خوانید:

/در نیمه دوم عملکرد خوبی داشتیم، اما در مجموع مسابقه برای ما خوب نبود و از هواداران تیممان عذرخواهی می‌کنم.

/این بازی فرصتی برای آماده‌سازی آینده بود. ما بازیکنان جوانی در اختیار داریم و چنین تجربه‌هایی برای آن‌ها اهمیت زیادی دارد. همچنین برنامه‌هایی برای مسابقات لیگ در پیش داریم.

/در نیمه دوم با بازیکنان صحبت کردم تا سعی کنند ریتم بازی را سریع‌تر کنند. الاهلی تیم بسیار قدرتمندی است و تلاش کردیم از این تجربه بهره ببریم.

/البته می‌دانستیم که از همان ابتدای بازی تحت فشار خواهیم بود. الاهلی تیمی برجسته است و هواداران زیادی دارد که در درخشش این تیم نقش زیادی ایفا کردند.

 شکست سنگین سرمربی سابق پرسپولیس در عربستان؛ الاهلی به الهلال پیوست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا