اخبار ورزشی

سردار آزمون نه، یک ملی پوش دیگر در کار استقلال گذاشت!

در جریان انتقال مهاجم جوان پیکان به لیگ امارات، لژیونرهای با سابقه فوتبال کشورمان نقش داشتند.

خبر ورزشی

به گزارش خبرورزشی، اخیرا رسانه‌های اماراتی مدعی شده‌اند رضا غندی‌پور پدیده فصل گذشته لیگ برتر که گزینه تقویت خط حمله استقلال بود، پس از تماس با سردار آزمون، از مهاجم تیم ملی  درباره انتخاب تیم جدیدش مشورت خواسته و سردار هم توصیه کرده او به شباب الاهلی بیاید.

بر اساس شنیده‌های خبرورزشی، مدیران این باشگاه پیش از نهایی‌کردن قرارداد، با سعید عزت‌اللهی درباره کیفیت فنی رضا غندی‌پور مشورت کرده‌اند و هافبک تیم ملی ایران نیز با تمجید از این بازیکن جوان، او را یکی از استعدادهای نوظهور فوتبال ایران معرفی کرده است. رضا غندی‌پور که سابقه بازی در تیم‌های پایه ملی را در کارنامه دارد، حالا در آستانه تجربه‌ای مهم در لیگ امارات قرار گرفته و گفته می‌شود اعتماد کادر فنی شباب الاهلی به توصیه سعید عزت‌اللهی، نقش موثری در جذب این بازیکن جوان داشته است.

پیش‌تر برخی رسانه‌ها مدعی شده بودند که سردار آزمون با توجه به دوستی شخصی با غندی‌پور، عامل اصلی این انتقال بوده اما شواهد جدید نشان می‌دهد که نظر عزت‌اللهی برای مدیران باشگاه اماراتی اهمیت بیشتری داشته است. ضمن اینکه خود این بازیکن هم که اخیرا رابطه خوبی با مهاجم پیشین پیکان برقرار کرده، به او توصیه کرده که به امارات بیاید تا از آن جا بتواند راهی اروپا شود. یعنی سعید عزت الهی به نوعی به صورت غیرمستقیم و البته با نیت خیرخواهانه، جلوی استقلالی شدن مهاجم ۲۱ ساله را گرفت!

 حمله تند مهرداد محمدی به مدیران باشگاه: به خاطر شما مصدوم شد نه در کوچه و خیابان!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا