اخبار ورزشی

ستاره سیتی اینتر را به میلان ترجیح داد

ورزش3

به گزار‌ش “ورزش سه”، فابریتزیو رومانو خبر داده که اینتر با منچسترسیتی بر سر جذب آکانجی به توافق کامل دست یافته است. این مدافع ملی‌پوش سوئیسی با این انتقال موافقت کرده و قرار است برای انجام تست‌های پزشکی و نهایی کردن قرارداد پیش از بسته شدن پنجره نقل‌ و انتقالات راهی ایتالیا شود.

این توافق پس از مذاکرات دیرهنگام دو باشگاه بر سر این مدافع صورت گرفت که طبق ادعای گاتزتا دلو اسپورت می‌تواند بخشی از یک معامله سه‌ جانبه باشد که در آن بنجامین پاوارد نیز راهی مارسی شود. محور گفتگوها، یک قرارداد دوجانبه قرضی برای تکمیل این جابجایی پیچیده پیش از پایان مهلت نقل‌ و انتقالات است.

این انتقال نقطه پایانی دراماتیک بر ماجرای تابستانی آکانجی محسوب می‌شود که تنها چند روز پیش پیشنهاد پیوستن به میلان، رقیب همشهری اینتر، را رد کرده بود و همچنین با تاتنهام نیز در ارتباط بود. تمایل او برای حضور در لیگ قهرمانان اروپا عامل اصلی تصمیمش بود و حالا این خواسته را با پیوستن به نراتزوری محقق کرده است. این قرارداد یک خرید بزرگ در روز پایانی برای اینتر به شمار می‌رود که با سرعت برای تقویت خط دفاعی‌اش اقدام کرده است.

برای نهایی شدن این انتقال، اینتر در تلاش است تا خروج طولانی‌ مدت مورد انتظار پاوارد به مارسی را تسهیل کند و با ایجاد جای خالی در خط دفاع، شرایط ورود آکانجی را فراهم سازد. فوت مرکاتو خبر داده که پاوارد نیز چراغ سبزش را برای این انتقال نشان داده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا